Filosofie


Onze filosofie
Brouwerij Het Licht is een microbrouwerij uit Utrecht. Het Licht maakt prikkelende seizoensbieren. Onze bieren zijn laag in alcohol en worden biologisch gebrouwen. We vinden het belangrijk dat bier vooral lekker is en dat het toegankelijk is voor iedereen, zelfs voor mensen die niet van bier houden.

Meer licht, meer smaak
Geen poespas, gewoon lekker licht bier waar je verantwoord van geniet. Het credo: meer licht, meer smaak. Maar kijk uit, de bieren van Het Licht worden in beperkt volume gebrouwen.

Inspiratie
Bij het bier brouwen schuwen we niet om soms te experimenteren. We laten ons inspireren door oude en nieuwe trends. Inspiratie vinden we vaak in het buitenland, zoals bijvoorbeeld voor Volle Maan: een biere de garde met haar roots in Frankrijk.

Samenwerken
Het Licht werkt graag samen met diverse partijen tijdens evenementen en natuurlijk om nieuwe bieren te ontwikkelen. Zo is er voor en met Café Hofman ‘Hofdame’ gebrouwen, zijn er ideeën voor het brouwen van een mooi winterbier en er wordt zelfs gewerkt aan het maken van een cyder. Heb je een goed idee of wil je een eigen bier brouwen? Wij helpen graag je graag bij het brouwen, stuur ons hiervoor dan een email.

 

Untappd
Facebook
Instagram
Rate Beer